Over ons

B2B Groothandel Dameskleding

Verma Fashion is een dynamische modegroothandel die sinds 2010 bestaat. Ons team bestaat uit enthousiaste medewerkers, met alle jaren ervaring in de modebranche. In onze groothandel ligt de focus op een regelmatig wisselende collectie trendy damesmode, accessoires en schoenen. Onze collectie is stoer, vrouwelijk, comfortabel en vooral betaalbaar. Wij verkopen alleen aan retailers in onze showroom bij Mode Group in Amsterdam.In onze showroom vind je altijd de laatste trends op het gebied van kleding, aangezien we wekelijks shoppen in de grote 'fashion' steden van Italië en Frankrijk.

Groothandel dameskleding leveranciers Amsterdam

Dit zijn altijd kortlopende collecties, waarbij we letten op een goede prijs-kwaliteitverhouding. Bij Verma Fashion vind je altijd de laatste mode voor de scherpste prijs!

Verma Fashion biedt u de mogelijkheid om een afspraak te maken in de showroom in Amsterdam. In de showroom zijn de verschillende collecties fysiek aanwezig en u kunt de kleding in een ongedwongen sfeer bekijken. Door de drukte, als u geen tijd hebt om langs te komen dan kunt u Video call inplannen, dat maakt het voor u makkelijk om in te kopen. U kunt ook aanmelden als u nieuwe collectie via WhatsApp of per mail wilt ontvangen.whatsapp-appointment make-an-appointment quotation-request plan-a-video-call Microstore app